WoodBall 2

Didn't you play yet? WoodBall 2 is available on Google Play and App Store!

 
 

3D Content Creation

for Game/Film Industry

 

Simge VR Lab

 
 
1
1

SANAL GERÇEKLİK

Sanal Gerçeklik(Virtual Reality, VR) sistemleri, gerçek-zamanlı 3 boyutlu görüntü üretimi, çevreleyen görüntüleme sistemleri(Sanal Gerçeklik Gözlüğü), hareket izleme sensörleri ve kumanda birimlerinin bir arada kullanıldığı sofistike sentetik ortamlardır. Amaç, katılımcıya benzetimi yapılan ortamın “içinde bulunduğu” hissini yaşatmak ve simülasyona konu olan ürünü/hizmeti/mekânı/yordamı aslına uygun şekilde deneyimletmektir. Sentetik ortamla etkileşim, katılımcının vücuduna bağlanan hareket algılayıcılar üzerinden sağlandığı için gerçek hayattaki gibi sezgisel ve kolaydır.

Sanal Gerçeklik teknolojisi ile çok uzaktaki bir müzeyi gezebildiğiniz gibi henüz yapılmamış bir konut projesini inceleyebilir yada bir savaştaki çatışma ortamını tehlikesiz ve gerçekçi olarak simüle edebilirsiniz.

Sanal Gerçeklik Temelli Eğitim

  • Sanal Ortamda Montaj ve Bakım Eğitimi
  • Endüstri 4.0 Eğitim, Mühendislik ve Tasarım Sürecinde Dijitalleşme
  • Maliyet ve Risk Azaltımı
  • Zaman ve Mekan Bağımlılığı Olmadan Sürekli Öğrenme
  • Eğlenceli, Dikkat Çekici ve Kanıtlanmış Bir Öğrenme Yolu
  • Bozulma ve Hata Yapma Korkusu Yok
  • Standart Öğrenme Yöntemlerine Kıyasla Daha İyi Hatırlama ve Akılda Kalma Oranı

Gelmelerini beklemeyin. Sanal Gerçeklik teknolojisi ile ürününüzü ayaklarına götürün…

Sanal Gerçeklik AVANTAJLARI

Sanal Gerçeklik, etkileşimli eğitim/tanıtım/multimedya uygulamalarının en gelişmiş türevlerinden birisidir. Bilgi ya da mesaj vermek yerine “deneyimletmek” amacı taşır. İnsan fizyolojisinin tüm algı mekanizmalarına eş zamanlı hitap ettiği için etkinliği ve kalıcılığı çok yüksektir. Maliyet etkindir, mekândan bağımsızdır ve mobilitesi yüksektir. Yüksek teknoloji ürünüdür ve her yaştan bireylerin ilgisini rahatlıkla cezbedebilmektedir. Gerçeğe çok yakın deneyimler sunabildiği için araştırma geliştirme ve hızlı prototipleme çalışmalarına büyük katkılar sunabilmekte, fikirden ürüne geçiş sürecini kısaltmakta ve fiziksel prototiplerle kıyaslandığında yadsınamaz maliyet avantajları sağlamaktadır. Etkileşimli, paylaşılabilir, katılımcılığı ön plana çıkaran sanal gerçeklik uygulamaları tüketici ile marka arasında pozitif bir bağ oluşturmaktadır.

3d Sanal Gerçeklik KULLANIM ALANLARI

Sanal gerçeklik teknolojisinin akademik araştırmalardan mühendisliğe, tasarımdan modaya bir çok uygulama alanı bulunmaktadır. En bilinenleri:

İnşaat Sektörü

İnsanların daha yapımı tamamlanmamış evlerini yıllar öncesinden serbestçe gezip, güneşin hangi açıdan evlerini aydınlattığını görmeleri artık mümkün. Sanal Gerçeklik, mimarlar ve inşaat firmaları için artık vazgeçilmez bir sunum tekniği haline gelmiştir.

Kültür, Sanat ve Eğlence

Sanal Gerçeklik, her türlü tarihi mekân ve müzelerin tanıtımlarında, kültür, sanat ve eğlence aktivitelerinde etkili şekilde kullanılabilir. Ayrıca 3D sanal gerçeklik teknolojisini kullanarak müşterilerinize filmin bir parçası hissiyatını yaşatabilir, sanal dünyada gerçek oyunlar oynatma imkânı sağlayabilirsiniz.

Turizm

İnternet ve akıllı telefonlar sayesinde dünyanın her yerinden milyonlarca insana ulaşabilir, tesisinizin içinde dolaşmalarını sağlayabilir, çeşitli yerleşim merkezlerini, müzeleri, tarihi eserleri ve turistik gezi alanlarını tanıtabilirsiniz.

Tıp

Hastalarınıza veya konferans vermeniz gereken makamlara karmaşık tıbbi anlatımları en aza indirerek hastalığı veya tedaviyi en ince ayrıntılarına kadar görsel olarak anlatabilirsiniz. 3D Sanal Gerçeklik teknolojisini kullanarak hiçbir risk almadan sanal ameliyatlar yapabilir, uzmanlık gerektiren durumları çok daha basit ve anlaşılabilir bir biçimde açıklayabilirsiniz.

Neden Simge ?

Çünkü:

  • özelleştirilmiş sanal gerçeklik uygulamaları geliştirmekteyiz.
  • deneyimli bir yazılım ekibimiz bulunmaktadır.
  • kendimizi Sanal Gerçeklik konusunda sürekli geliştiriyoruz.
  • bu zamana kadar eğitim, eğlence, mimari, turizm gibi birçok alanda birçok sanal gerçeklik projesini başarılı şekilde tamamladık.